Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Будинок у Минаї у святкову ніч намагалися пограбувати (Фото)

1 січня 2017 р., 14:50

"Домушники"

У  той час, коли жителі с. Минай, що на Ужгородщині, святкували поза межами власного помешкання Новий рік, у їх будинок проникли «домушники». Зловмисники пошкодили апаратуру ОПС. Згодом: відчинили двері у будинок, зайшли у середину і почали поратися у пошуках здобичі.

Однак, навмисне псування приладів поліції охорони не допомогло уникнути приїзду поліцейських. Чоловіків затримали «на гарячому».

По другій годині ночі в одному з приватних будинків, що перебуває під опікою поліції охорони, спрацювали засоби сигналізації. Оператор пульту централізованого спостереження негайно направила на місце події групу затримання УПО.

За вказаною адресою наряд охорони прибув за лічені хвилини. При обстеженні прилеглої території поліцейські одразу помітили , що хтось несанкціоновано проник до оселі.

- Дотримуючись мір особистої безпеки, обстежили прилеглу територію. У процесі ми помітили пошкодженні вхідні двері в будинок та у гараж, - розповідає працівник поліції охорони Закарпаття.

Під час обстеження місця події, працівники УПО помітили двох юнаків. Ті, побачивши поліцейських почали тікати. Не гаючи часу поліцейські охорони кинулись навздогін і у результаті дій наряду - зловмисники були затримані. Обоє підозрюваних виявились жителями Ужгороду 36-ти та 24-х років.

При огляді помешкання, виявлено сліди перебування сторонніх осіб у будинку. Окрім пошкодженої апаратури спрацювання сигналізації, зловмисники розбили скло автомобіля у гаражі.

Наразі, підозрювані у намаганнях скоїти крадіжку, під наглядом поліції, а на місці події тривають слідчі дії.

Тим часом працівники поліції охорони вкотре звертаються до громадян з проханням, подбати про своє помешкання.

– На жаль, пора відпусток – сезон крадіжок. Замикайте двері, вікна, встановлюйте сигналізацію, не залишайте будинок без нагляду, аби не зіпсувати собі свято, наголошує Андрій Литовченко – начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області.
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp