Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє закарпатців Новий рік почали з гріха (ФОТО)

2 січня 2017 р., 11:31

Зважилися на крадіжку

Але їх спіймали.

 

Поліція в перші години 2017 року розкрила крадіжку в селі Минай Ужгородського району Вчора, 1 січня, о другій годині ночі в одному з приватних будинків, що перебуває під опікою поліції охорони Закарпаття, спрацювали засоби сигналізації. За вказаною адресою оперативно прибув наряд охорони. 

При обстеженні прилеглої території поліцейські одразу помітили, що хтось несанкціоновано проник до оселі. Працівники поліції спіймали двох чоловіків, які виявилися жителями Ужгорода віком 36 та 24 роки. На місце події прибула слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції Закарпаття. Правоохоронці встановили, що в гаражне приміщення ужгородці проникли, пошкодивши двері. Чоловіки розбили переднє ліве вікно «Mercedes». За даним фактом співробітники Ужгородського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp