Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону судитимуть за хабарництво

21 жовтня 2015 р., 10:42

Його зловили при отриманні 15 тисяч гривень

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою т.в.о. начальника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування установлено, що вказаний військовослужбовець отримав неправомірну вигоду в розмірі 15 тис грн від військовослужбовця указаного прикордонного загону за нестворення службових перешкод при подальшому проходженні військової служби.

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області для розгляду по суті. Відповідно до ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова, яке залишено в силі Апеляційним судом Львівської області, обвинувачений утримується під вартою.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp