Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті представники ДАІ та Євросоюзу провели «Тиждень безпеки дорожнього руху» (ФОТО)

23 жовтня 2015 р., 15:23

Тривав це проект протягом тижня

Інспектори ДАІ спільно з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження Транспортної стратегії України» в м. Ужгород та в м. Мукачево провели «Тиждень безпеки дорожнього руху».

 

В період 13 по 20 жовтня Державтоінспекція Закарпатської області, спільно з представниками проекту Євросоюзу «Підтримка впровадження Транспортної стратегії України» в м. Ужгород та в м. Мукачево, провели «Тиждень безпеки дорожнього руху». До цих заходів залучалися обласні та місцеві засоби масової інформацій, з метою привернення уваги громадськості до питань дорожньо-транспортних пригод за участю дітей.

Уроки з Правил дорожнього руху стартували у трьох перших класах Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка (колишня ЗОШ №1) та учнів перших – шостих класів ЗОШ №16 м. Ужгорода 13 жовтня. Далі 15 жовтня заняття були проведені у перших – четвертих класах ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 м. Мукачево.

Наступного дня «азбуку безпеки дорожнього руху» вивчали учні перших – п’ятих класів ЗОШ №3 м. Ужгород. В цілому під час усіх занять було охоплено близько 500 дітей.

19 жовтня в м. Ужгород була проведена акція «Розмовляти по мобільному телефону за кермом – це небезпечно», до якої приєднались журналісти обласних телеканалів. Дана акція була спрямована на попередженні водіїв про небезпеку використання мобільних телефонів під час керування транспортним засобом, водіїв велосипедів, а також пішоходів під час переходу доріг.

На заняття до ужгородських та мукачівських школярів приїхала Ірина Саїдова, представник проекту ЄС і організатор пілотного проекту з безпеки дорожнього руху в Ужгороді і в Мукачево. Представники Євросоюзу всім діткам дарували книги з вивчення ПДР, сумочки зі світло відбиваючими стрічками, а також надувні кульки для більш святкового настрою.

Співпраця Державтоінспекції з представниками проекту ЄС «Підтримка впровадження Транспортної стратегії України» буде продовжуватися, адже збереження здоров'я та життя учасників дорожнього руху – основний напрямок роботи ДАІ.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp