Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода приїхали учасники яскравого фестивалю

28 жовтня 2015 р., 16:23

Дітей зустріли концертом на залізничному вокзалі

До Ужгорода з’їхались найталановитіші мешканці "Яскравої країни" З потяга – на бал! Учасники ІІ-го Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу "Яскрава країна" щойно ступивши на закарпатську землю потрапили на справжній концерт – просто посеред залу очікування Ужгородського залізничного вокзалу для гостей виступав естрадно-духовий оркестр Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора.

{g}

Колектив під керівництвом заслуженого артиста України Ференца Томича виконав джазові обробки українських та зарубіжних популярних пісень, чим налаштував творчу дітвору та юнь на правильне сприйняття чарівного осіннього Ужгорода – однієї з мистецьких столиць держави.

До слова, це вже другий рік поспіль учасників "Яскравої країни" на міському вокзалі зустрічають таким особливим музичним привітанням.

Опісля конкурсанти вирушили поселятись і готуватися до вечірніх акцій: о 17.00 на площі Театральній відбудеться церемонія відкриття фестивалю, а о 18:00 перший фестивальний день завершить театралізоване дійство та файер-шоу на території Ужгородського замку. Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp