Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород перетворився на Яскраву країну (Фото)

28 жовтня 2015 р., 20:17

Місто поринуло у творчість

28 жовтня на площі Театральній відбулося святкове відкриття ІІ-го Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу "Яскрава країна".

В одному з наймасштабніших творчих змагань України цього разу задіяно понад 1200 учасників, котрі представляють 16 областей.

На відкритті фестивалю з вітальним словом виступили перші особи та керівники культури області й Ужгорода, директор фестивалю, голова правління ГО "Яскрава країна" Ольга Обласова і заступник директора Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" Галина Пендерецька.

Як повідомили організатори, особливістю цьогорічного фестивалю є нагода для конкурсантів узяти участь у справжньому фестивальному марафоні: "ІІ-му Міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі національних культур та народної творчості", "ІI-му Міжнародному фестивалі-конкурсі сучасної дитячо-юнацької творчості" та фестивалі "ПАДІЮН-Євро-Данс", що проходитимуть паралельно.

Під час відкриття на сцені виступили володарі Гран-прі торічного фестивалю, а також встигли проявити себе цьогорічні учасники. Святкування продовжилось на території Ужгородського ­замку – театралізованим дійством з елементами лицарських боїв та фаєр-шоу.

{g}

Тож перший фестивальний день позаду, в наступні 2 дні проходитимуть творчі змагання конкурсантів у хореографічному, вокальному та інструментальному жанрах. Окрім того, 29 жовтня о 13.00 в обласному театрі ляльок організують благодійний показ мюзиклу "Крижане серце", а 30 жовтня о 19:00 в Закарпатському облмуздрамтеатрі відбудеться концерт "РОКАШ" та друзі". Завершиться фестиваль-конкурс відзначенням та гала-концертом переможців 31 жовтня о 14.00 в залі облмуздрамтеатру.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp