Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лідер гурту "Рокаш" заспівав сольно

29 квітня 2014 р., 19:03

Віктор Янцо став сольним виконавцем

Лідер закарпатського гурту «Rоck-H» Віктор Янцо зняв сольний кліп. Незважаючи на те, що відео позиціонується, як робота всієї групи, інших музикантів в ньому нема.

Віктор Янцо, гурт Rоck-H: «За цим інструментом я майже п'ять років створював усі композиції для гурту Rоck-H, а також грав у цьому колективі. І через п'ять років у мене виникла внутрішня потреба реалізувати свій творчий потенціал не лише граючи у гурті та пишучи для нього композиції, а ще й виконуючи вокально ці твори».

Таку заяву Віктор Янцо зробив ще на початку квітня й одразу ж узявся втілювати ідею в життя. Після того, як лідер закарпатського гурту Rоck-H виконав більшу половину пісень із нового альбому під назвою «Білий динь», він ще й запустив сольний проект.

Віктор Янцо, гурт Rоck-H: «Оскільки я не є професійний вокаліст, то як воно вже вийшло, так вийшло. Ви могли почути мої перші спроби ще до презентації мого третього альбому. Спроби вокальні стануть початком мого сольного проекту».

Сказано ˜– зроблено. Результат експерименту вже в Інтернеті. Адаптовану народну пісню «Качечка» Віктор заспівав у дуеті з Олесею Киричук. При цьому до знімання в кліпі він не залучив жодного з колег по колективу. Тож не дивно, що в шанувальників гурту одразу виникли запитання стосовно долі Rоck-H. Утім, Віктор поквапився всіх заспокоїти.

Віктор Янцо, гурт Rоck-H: «Гурт Rоck-H і надалі буде творити і працювати. Я і надалі буду писати для нього музику, і надалі буду брати участь у цьому гурті, нікуди він не подінеться».

Сольну кар'єру Віктор Янцо розвиватиме паралельно з роботою в колективі. Упродовж року він готується представити ще кілька власних композицій. Вони й будуть презентовані на концертах гурту Rоck-H. А поки що співак чекає рецензій на останнє відео.

Заголовок

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp