Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські боксери приголомшили аматорів

30 листопада 2015 р., 15:46

На Чемпіонаті України

З 24 по 29 листопада у Вінниці пройшов Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2002-2003 років народження. Участь у змаганнях взяли 318 юних боксерів з 24 регіонів України. Невелику, але амбіційну команду Закарпаття представляли 9 спортсменів: ужгородець Микола Поташник (вагова категорія 35,5 кг), рахівчанин Олександр Томашук ( 35,5 кг), чопівець Максим Пивовар (62 кг), мукачівці Мілан Рокіцан (37 кг), Михайпо Маркович (38,5 кг), Віталій Татаренко (40 кг), Роман Поштак (46 кг), Юрій Попелич (44,5 кг) та іршавчанин Володимир Горзов (43 кг).Впродовж п"яти днів юні бійці змагались за 46 комплектів нагород.

 

Виступ закарпатської команди приголомшив аматорів українського юнацького боксу - шість медалей на дев"ятьох. Бронзову нагороду виборов Максим Пивовар, майже не поступались у запеклих фінальних боях своїм більш досвідченим суперникам срібні призери Олександр Томашук та Михайло Маркович. Головні нагороди чемпіонату, золоті, заслужено отримали дебютанти Микола Поташник, Мілан Рокіцан та досвідчений Юрій Попелич, який підтвердив звання кращого в Україні.

Команда Закарпатської області,одна з найменших за кількістю на чемпіонаті,- посіла 9 загальнокомандне місце з 24,випередивши таких боксерських грандів, як Київська область ( 21 спортсмен, 10 місце), Донецька область (21спортсмен, 13 місце), Львівська область ( 17 спортсменів, 18 місце) та інших. Слід відзначити велику пророблену роботу з підготовки команди до змагань, старшого тренера області по юнаках Салахеєва Олександра, головного тренера ФБЗО Вишньова Валерія та особистих тренерів спортсменів Віктора Болонкіна,Володимира Іваницького, Віталія Урбана.

Прес-служба ФБЗо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp