Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде магія "високої" музики

6 грудня 2015 р., 16:00

У Галереї Ілько.

«Night Gravity» - це краса, вишуканість, стиль та магія «високої» музики.

Три блискучі музиканти нового покоління, Анжеліка Фукс (фортеп’яно), Мар’яна Боднар (сопрано) та Діана Гавата (віолончель), кожна з яких - лауреати численних міжнародних конкурсів та фестивалів, виступаючи на міжнародних сценах поряд з найвідомішими зірками сучасності вабливого світу опери, симфонії та концерту, вирішили помножити свої таланти в тріо та «омолодити» класику, показавши, якою вона може бути цікавою, зрозумілою та доступною.

Дівчата працюють у стилях класики, «неокласики» та «класичного кросоверу» – музичного стилю, який є синтезом, гармонійним поєднанням елементів класичної музики та поп, рок, електронної музики. Цей стиль сформувався у 70-их роках ХХ століття та явищем світового масштабу став завдяки концертам та обробкам Сари Брайтман та шоу «Три тенори. Паваротті, Домінго, Каррерас».

Поряд із відомим класичними «хітами», які «Night Gravity» насичують новими звучаннями та гармоніями, вони виконують музику до кінофільмів, популярні мелодії та популярні твори у класичному варіанті.

Виступ відбудеться 11 грудня 2015 року о 19:00.

Вхід: 100 грн, - пишуть на сторінці галереї Ілько у мережі "Фейсбук"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp