Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці Мукачівської федерації хортингу завоювали золото Кубку України (Фото)

15 грудня 2015 р., 09:34

Однак на цьому хлопці зупинятись не будуть

12 грудня 2015 пройшов Кубок України з хортингу серед чоловіків і жінок, а також всеукраїнський турнір серед кадетів 14-15 років та юніорів 16-17 років, присвячений Дню збройних сил України. У змаганні взяло участь 28 команд з 19 областей України. Головний суддя змагань - Федоров Станіслав Ігорович.

Мукачівську федерацію хортингу представляла команда юніорів з трьох осіб: Олександр Шніцер у ваговій категорії 75-80 зайняв 1-е місце, Андрій Феделеш у ваговій категорії 70 - 75 зайняв 1-е місце, Станіслав Жеребак у ваговій категорії 60-65 зайняв почесне 4-е місце.

Президент МФХ Зелений В.А. привітав бійців та висловив подяку організаторам змагань: "Вітаємо наших спортсменів з успішним виступом. Бажаємо здоров'я, великий спортивної кар'єри і не опускати планку. Від імені нашої федерації спасибі киянам за привітний прийом, суддівській бригаді Сергія Карасевича, яка обслуговувала наш хорт, а також головному судді змагань - Станіславу Федорову".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp