Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородські школярі перед святами жартували

18 грудня 2015 р., 10:42

На передноворічному КВНі.

Новорічний КВН у гімназії знову зігрів нас у холодну зимову пору. Традиційно у змаганні брали участь учні 3-4 класів. Цього року команд, охочих позмагатися було аж 8. Боролися дітлахи у трьох конкурсах: Фрістайл, конкурс однієї пісні та Переспівки. Кожен клас мав свого тренера-помічника. Жартували, як завжди, про зиму, школу та наболіле. У кінці вечора гімназійну публіку порадували ВуЗВшки. Доленосну місію журі на себе взяли колишні гравці команди “Вхід у Змінному Взутті” (Юлія Половко, Вікторія Булеца, Раїса Геворгян, Надія Піскор та Альона Верстюк).

Тому за рішенням журі маємо такий результат(далі по місцях):
1.”Банани”(3-С)
2.”Wolves”(3-A) та “Деткі в клетке”(4-B1)
3.”Вупсень і Пупсень”(4-B2)

Крім того ми маємо особисті досягнення юних КВНівців. Так кращою актрисою стала Перебзяк Крістіна(4-B2), а найкращим актором - Янчій Максим(4-B1).

Отож, ми дякуємо усім командам за старанність і зусилля, журі за об’єктивність, а гімназії і окремо Сергію Денисенку за те, що вже 17 років підряд вони знаходять та підтримують нові таланти.

Ірина Сусла, сайт Закарпатської Ліги КВН


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp