Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Особливі спортсмени розпочали святкову пору із дружнього спілкування (ФОТО)

24 грудня 2015 р., 15:16

Із зимовими святами їх традиційно вітали в одному з кафе Ужгорода.

З нагоди дня Святого Миколая спортсмени з особливими потребами проийшли на святкову вечерю, яку для них організували Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату на чолі з Олександром Лизанцем та обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «ІНВАСПОРТ», який очолює Андрій Чегіль. Захід розпочався з вітального слова організаторів. Вони побажали спортсменам гарних свят та вдалого нового року, який буде сповненим новими спортивними здобутками.

 

Збиратися разом на честь зимових свят для особливих спортсменів – вже кількарічна традиція. Такі зустрічі – насамперед змога спортсменів поспілкуватися одне з одним, поділитися досягненнями та мріями, планами на майбутнє. Серед присутніх були плавці, пауерліфтери, спортсмени з настільного тенісу, які цьогоріч потішили край неабиякими здобутками у своїх категоріях.

Однією спільною мрією всіх закарпатських спортсменів з особливими потребами є завершення будівництва спортивно-реабілітаційного центру інвалідів, де спортсмени зможуть тренуватися, аби здобувати нові перемоги. Наразі всі вони працюють у напрямку, що спрямований на створення цього закладу.


Під час святкової вечері всі присутні також отримали солодкі презенти, за які щиро дякують благодійникам.

У свою чергу, теж вітаємо спортсменів з прийдешніми святами і щиро бажаємо значних успіхів у Новому році!

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp