Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові лікарі знайшли "галасливий пакунок"

29 грудня 2015 р., 17:26

Ромка залишила своє немовля у пологовому.

"Галасливий пакунок" помітили працівниці лікарні – медсестри. Розгорнувши його, виявили цілком здорове і навіть належно наглянуте немовля. Про таку знахідку медперсонал негайно заявив в поліцію.

Як виявилось, жінку впізнав ром, який привів до пологового відділення свою дружину. Проавоохоронцям вдалось спершу знайти сестру матері-зозулі і з'ясувати, що це - друга дитина в горе-мами, хлопчик на ім'я Артур. Малюка вона й насправді народила у вересні, але у РАЦСі його так і не зареєструвала. Справа в тому, що мешканка Окремого хутора ще й паспорта не має.

Між іншим, коли вже закрутилася «розшукова» машина, молоденька горе-ненька ніби передумала залишати синочка там, де його народила. Навіть вирішила прийти за ним. Але навідалася не особисто, а сестру послала. Однак останній хлопчика не віддали, вирішили, що нехай уже поліція розбирається з цим ганебним «зозулиним» фактом, beregszasz.com.ua.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp