Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива смерть: молодого закарпатця побили і викинули на дорогу

30 грудня 2015 р., 13:56

Там на хлопчину наїхав таксист.

У Мукачеві сьогодні близько 4 години ранку в лікарню потрапив чоловік 1991 року народження з тілесними ушкодженнями. Його привезли з вулиці Духновича після ДТП.

На місці події слідчо-оперативна група дізналася, що чоловік 1992 року народження на авто марки "Ауді" їхав по вулиці Духновича у сторону центру, біля магазину "Дружба" не впорався з керуванням і здійснив наїзд на хлопця з Лохова, який раптово вибіг на дорогу. Внаслідок наїзду хлопець з травмами опинився у реанімації. 

Машину доставлено на штрафмайданчик.Але, як розповіли свідки події, хлопець на момент наїзду вже лежав на дорозі через те, що його побили. "Водій автівки не винен... Хлопці билися, одного вдарили і він впав на проїжджу частину, хлопець лежав весь в чорному на дорозі, його було не помітно, таксист наїхав на нього, після того ще якийсь хлопець підбіг і вдарив лежачого ногою в голову", – розповідає Мukachevo.net свідок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp