Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардеп України - про конфлікт на "Драгобраті"

19 січня 2016 р., 08:15

Що думає про це події Ігор Луценко.

Народний депутат України Ігор Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці розповів деталі вчорашнього візиту народних депутатів у СІЗО, де тримають бійців «Правого сектору», які брали участь у подіях на Драгобраті.

«Суд фактично не відбувся. Звинувачених свідомо не доставили, посилаючись на те, що заявку на конвоювання слід давати за 5 днів, а не за 2 з половиною, як було по факту. За ці два дні Нацгвардія не змогла організувати конвоювання на дистанцію в метрів 50 – ворота СІЗО виходять прямо на будівлю апеляційного суду в Ужгороді.
Робиться це для того, щоб не було картинки «покалічені "АТОшники" у клітці».

Ми здійняли скандал. Навіть головуючий суддя зробив вигляд, що став на нашу сторону, давши термін прокурорам, щоб ті спробували організувати термінове етапування, але ті «не змогли», – йдеться у дописі Ігоря Луценка.

Нардеп також розповів про стан ув’язнених бійців.

«Суд ми облишили. Натомість вдалося прорватися у СІЗО. Фізичний стан в’язнів задовільний. У "Педро" болить голова і трохи нудить. Так само "Бєс". "Цвік" – нормально. З "Нациком" теж все добре, хоч і з фінгалом. З "Хорватом" бачилися в обласному управлінні – теж фізично ніби добре, хоча обличчя досить різноманітне. Командирські інстинкти не розгубив – прохав першу чергу витягнуть хлопців», – стверджує Ігор Луценко.

Також обранець оприлюднив свою версію конфлікту на Драгобраті і

«Щодо причин конфлікту. Персонал і власники Хати Магната є за поглядами "ватниками". Ворогами, тобто. Вони самі з Горлівки. Власне, ніяких шансів у ПС не по конфліктувати з ними не було. Це мало статися. Хлопців стріляли з резиностріла, обріза та мисливської двостволки. Дострілювали на дворі вже лежачих. Цікаво, чи буде відео з зовнішніх камер спостереження – тоді розкриється повна картина конфлікту та дій протилежної сторони, яку, виходячи з фактів, треба теж притягати до відповідальності за умисне нанесення тілесних ушкоджень.

На мій погляд, наявність цього відео може бути сигналом про об’єктивність слідства. Якщо його не буде – це просто розправа.
Москаль, звісно, став на бік "ватників". Все або практично все, що він оголосив на прес-конференції, є або міфом, або спотворенням фактів.
Суди будуть в п’ятницю починаючи з 10:30», – коментує обранець.

Варто зауважити, що донецька компанія «Хата Магната» спростувала свою причетність до комплексу, в якому стався інцидент.

Нагадаєм, що сьогодні нардепи Ігор Луценко та Володимир Парасюк взяли участь у судовому засіданні, де розглядали апеляцію адвокатів бійців «Правого сектору».


Схожі новини

Ухвалу про визнання потерпілими підозрюваних у хуліганстві на Драгобраті суд не виносив
Поліція - про суд над затриманими на Драгобраті
Завтра стануть відомі нові деталі у справі "Драгобрат" (ФОТО)
Суд обрав запобіжний захід для третього учасника бійки на Драгобраті
Пістолет, який вилучили у представників "Правого сектора" на "Драгобраті", був викрадений під час захоплення управління СБУ на Івано-Франківщині
Суд заборонив брати біологічні зразки в підозрюваного у бійці на Драгобраті Петра Угрина
Охоронця побили, кухарю зламали ногу, всіх "взяли на мушку" - подробиці бійки на Драгобраті
П’ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в «Драгобраті» оголошено підозру
Затримані на Драгобраті, мабуть, наробили не одну біду (ВІДЕО)
Ужгородський міськрайонний суд заборонив відбір біоматеріалів в двох учасників справи "Драгобрат"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp