Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про суд над затриманими на Драгобраті

23 січня 2016 р., 13:10

Один - на волі.

Одному із учасників бійки на «Драгобраті» апеляційний суд Закарпатської області дозволив вийти на волю під заставу, двом - на поруки, для ще двох рішення залишилося без змін.

22 січня відбувалося засідання Закарпатського апеляційного суду. Судді розглянули апеляцію захисників затриманих на Драгобраті на псевдо "Цвик" і «Бєс» на рішення Ужгородського міськрайонного суду про тримання під вартою.

Захист клопотав про зміну запобіжного заходу. Натомість прокуратура просила суд залишити затриманих під вартою. Розглянувши доводи сторін, апеляційний суд прийняв рішення залишити під вартою чоловіка на псевдо «Цвик» із можливістю внесення застави 40 мінімальних зарплат (55 тисяч 120 гривень).

Потім судді ухвалили звільнити «Бєса» з-під варти на поруки народних депутатів України, а саме: Ігоря Луценка, Юрія Тимошенка та Олега Петренка. Рішення щодо затриманого на псевдо «Педро» суд залишив без змін.


Після того, судді вирішили зробити перерву до наступного тижня. Але громадськість обурилася, що доведеться чекати - і наполягла на продовженні процесу. Тож після перерви, судді продовжили свою роботу. І розглянули апеляційну скаргу про обрання міри запобіжного заходу для волонтера "Нацика". В результаті, суд випустив чоловіка під чесне слово народних обранців. Міру запобіжного заходу щодо п'ятого затриманого на псевдо «Хорват» апеляція залишила без змін. "Педро" і "Хорват" залишатимуться під вартою терміном до 60 днів (до 8 березня 2016 року).

Дебати закінчилися виконанням рішення суду.



Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Схожі новини

Ухвалу про визнання потерпілими підозрюваних у хуліганстві на Драгобраті суд не виносив
Завтра стануть відомі нові деталі у справі "Драгобрат" (ФОТО)
Суд обрав запобіжний захід для третього учасника бійки на Драгобраті
Пістолет, який вилучили у представників "Правого сектора" на "Драгобраті", був викрадений під час захоплення управління СБУ на Івано-Франківщині
Нардеп України - про конфлікт на "Драгобраті"
Суд заборонив брати біологічні зразки в підозрюваного у бійці на Драгобраті Петра Угрина
Охоронця побили, кухарю зламали ногу, всіх "взяли на мушку" - подробиці бійки на Драгобраті
П’ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в «Драгобраті» оголошено підозру
Затримані на Драгобраті, мабуть, наробили не одну біду (ВІДЕО)
Ужгородський міськрайонний суд заборонив відбір біоматеріалів в двох учасників справи "Драгобрат"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp