Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На "Радванці" вилучили чергову партію наркотиків (Фото)

2 лютого 2016 р., 09:00

Ще два кілограми

Працівники оперативно пошукового відділу першого територіального Управління (з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей) Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні в ужгородця, у мікрорайоні "Радванка", вилучили близько 2-х кілограмів марихуани.

61-річний мешканець обласного центру зберігав "траву" у себе вдома. Першу партію наркотиків вагою близько 1 кг поліцейські знайшли в кухонній кімнаті в дивані під плитою ДВП. Суха подрібнена речовина зеленого кольору зберігалася у двох поліетиленових пакетах та 3-літровій пластиковій пляшці. Крім цього, у господарській прибудові дворогосподарства було виявлено сім висушених стебел рослини подібної до коноплі. Загальна вага стебел - близько 1 кг. Виявлені речовина та стебла рослини направлені на експертизу.

{g}

Відомості про подію внесено в Журнал єдиного обліку за ознаками правопорушення за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp