Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Меладзе сказав, що закарпатський гурт "Peaks of Kings"у майбутньому матиме успіх (ВІДЕО)

14 лютого 2016 р., 12:21

Але далі за участь у Євробаченні закарпатський гурт не боротиметься

Вчора визначилась шістка претендентів на представлення України на конкурсі.

13 лютого, в ході другого півфіналу національного відбору перед суддями виступили 9 виконавців:SunSay , Pur: Pur , Peaks of Kings , Pringlez ,Вікторія Петрик , Аркадій Войтюк , ALLOISE , "НеАнгели " і Japanda .

Найменшу кількість балів від суддів отримали Japanda, 2 бали - Вікторія Петрик, 3 бали отримали Peaks of Kings, 4 - Аркадій Войтюк, 5 очок Меладзе, Данилко та Руслана віддали Pringlez, 6 балів - ALLOISE, 7 балів - групі "НеАнгели", 8 балів - Pur: Pur, - інформує "Закарпатський кореспондент".

Найбільше суддям сподобався виступ SunSay, вони поставили йому 9 балів.

Рішення глядачів було наступним: менше всіх їм сподобалися Japanda, в два бали глядачі оцінили ALLOISE, 3 бали віддали Peaks of Kings, в 4 бали - Вікторію Петрик, 5 балів отримують - Pringlez, 6 балів - Аркадій Войтюк, 7 балів від глядачів дісталося Pur : Pur, 8 - групі "НеАнгели".

Щодо кращого виступу, "вердикт" глядачів був однозначним. Найвищу оцінку в 9 балів отримав SunSay, набравши при єтом більше 54-ох відсотків глядацьких голосів.

Сформована шістка претендентів на представлення України на цьогорічному "Євробаченні" зустрінеться 21-го лютого в фіналі нацвідбору , за результатами якого визначиться, хто поїде від нашої країни в Стокгольм.

Нагадаємо, що участь в нацвідборі брала і рок-група з Мукачева "Peaks of Kings" . Для них виступ на відборі було лише другим в музичній кар'єрі, проте, вони, на думку суддів шоу, хлопці виступили чудово.

Варто зауважити, що на відміну від інших учасників відбору, групу підтримки закарпатської групи очолив сам Костянтин Меладзе, який зауважив, що в майбутньому вони будуть великими зірками.

В результаті група "Peaks of Kings" отримала 8 місце, отримавши від суддів 3 бали, і від глядачів - 3 бали.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp