Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця, який вбив свою дружину, взяли під варту

22 лютого 2016 р., 12:22

Прокуратура не залишилася осторонь.

За принципової позиції прокуратури, Рахівським районним судом чоловіку, котрий побив до смерті власну дружину, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці.
За погодженням Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури, слідчим відділенням Рахівського відділення Тячівського відділу ГУ НП України в Закарпатській області закарпатцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті потерпілого.

Попередньо встановлено, що 18 лютого, у ході суперечки чоловік заподіяв своїй дружині, тяжкі тілесні ушкодження. У результаті отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.
На даний час тривають всі необхідні слідчі дії, а хід досудового розслідування кримінального провадження перебуває на контролі керівництва Тячівської місцевої прокуратури.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp