Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Перечині незабаром продукти не продаватимуть серед вулиці (ФОТО)

7 березня 2016 р., 20:00

У райцентрі облаштовують торгові місця.

У райцентрі Перечин біля автостанції діє ринок. Свій товар, який в основному купують в Ужгороді на базах, гуртівнях, підприємці розкладають у ятках, будках, під навісами. Вільних місць нема. Вздовж тротуару від газетного кіоску до перехрестя, а це чи не сотня метрів, селяни продають власноруч вирощену городину, а також яблука, горіхи, молочно-кислі продукти, дари лісу – суниці, гриби, яфини. Дехто бодай газету простелить, а більшість ставлять свій товар на голу бруківку. Тут пролягає автотраса «Ужгород – Львів», якою безперебійно курсує транспорт, зокрема і габаритни, вантажний. 

 

Жінки скаржаться, що машини у негоду забризкують їх та їхній скромний крам. Шум моторів заважає порозумінню щодо ціни між покупцем та господинею. -Стихійна торгівля є проблемою для Перечина, – каже міський голова Іван Погоріляк кореспонденту «Карпатського об’єктива». – Найближчим часом навпроти автостанції, позаду двоповерхової будови, зведемо торгові ряди для торгівлі власною продукцією, а всі кіоски приберемо. Рішенням сесії уже розірвано договори оренди на земельні ділянки з власниками торгових кіосків. Наразі готується проект будівництва торгового ряду. Думаю, що це буде у травні, бо процедура виготовлення проекту та його експертиза займає трохи часу. Для цих потреб виділено 100 тис.грн. Жінка років 65 у чорній куртці з капюшоном схвалює дії місцевої влади, але побоюється, що місце буде коштувати дорого. Вона продає молоко, сир, сметану. А тим часом декілька днів тому на території автостанції, яка є приватною і восени «виросла» огорожа, будівельники залили бетоном площадки для встановлення кіосків.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp