Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Перечині тепер є де торгувати сільськогосподарською продукцією (ФОТО)

10 жовтня 2016 р., 12:47

Так долають стихійну торгівлю

За ініціативи міського голови Івана Погоріляка у місті Перечин, по вулиці Ужанській в районі ринку було встановлено торгові ряди для сільськогосподарської продукції.

Ці місця для торгівлі дадуть змогу упорядкувати стихійну торгівлю, що постійно відбувається біля магазину "Смак".

Перечинська міська рада доводить до вашого відома, що до 1 листопада 2016 року всі бажаючі можуть продавати сільгосппродукцію , не сплачуючи внесок за торгове місце. Після 1 листопада - послуга буде уже платною, згідно затвердженого тарифу.
Тариф на користування торгівельним місцем для здійснення одноразової торгівлі встановлений у розмірі 4грн 90коп за 1 пагонний метр.
Велике прохання до громадян, які планують займатися торгівлею на ринку м. Перечин і до тих , які уже займаються даною діяльністю - утримувати місця торгівлі у порядку, не накопичувати сміття та використану тару у заборонених місцях. Обовязкова вимога - підтримувати свої робочі місця у належному санітарному стані.

Додатково повідомляємо, що громадян, які будуть проводити одноразову торгівлю у заборонених місцях буде притягнуто до адміністративної відповідальності.


Михайло Марич для "Часу Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp