Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині п’яний чоловік спустив на дітей та жінок агресивну собаку

15 квітня 2016 р., 11:39

А приїзд поліції його аж ніяк не втихомирив

Ввечері 13 квітня на тел.102 надійшло повідомлення з с.Оноківці Ужгородського району. Коли на місце події прибули правоохоронці, на них уже чекав натовп людей. Серед них був і агресивний хлопець з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Як з'ясувалося, цей молодий чоловік має агресивну собаку бійцівської породи, яку полюбляє натравлювати на жінок і дітей! Перелякані селяни викликали поліцію. Проте поява людей у формі не заспокоїла хулігана, а лише розлютила. Той поводився неадекватно, нецензурно лаявся, а далі накинувся на стражів порядку. В результаті зловмисник порвав формену сорочку на старшому лейтенанті поліції.

Зловмисника вгамували й доставили на експертизу. Вона засвідчила в крові хулігана 2,37 проміле алкоголю, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

На зловмисника, яким виявився 22-річний житель с.Оноківці, очікує кримінальна відповідальність за опір працівнику поліції. Обставини сільського інциденту з'ясовують слідчі.














Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp