Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді співатимуть для військових

16 квітня 2016 р., 11:42

Вже 19 квітня.

19 квітня в залі Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім.братів Шерегіїв відбудеться ювілейний, п'ятий за ліком "Вечір пісні" за участі молодих артистів Ужгородського коледжу культури і мистецтв.


Як розповіли організатори, на концерті звучатимуть сучасні українські та зарубіжні естрадні пісні – молодіжні, яскраві й такі, що заряджають оптимізмом. Поряд із студентами виступлять і запрошені гості – вокаліст Олександр Співак та саксофоніст Григорій Чепура. Прикрасять номери танцювальні колективи вишу.

Концерт приурочено 70-річчю Ужгородського міського об’єднаного військового комісаріату, тож у рамках вечора відбудуться також урочистості, нагородження службовців, учасників АТО. Відповідно, і серед відвідувачів концерту очікують чимало представників воїнства. Крім того, за посередництва Ужгородської міської організації Червоного Хреста, на свято запрошені й люди похилого віку.


Мета заходу – продемонструвати потенціал талановитого студентства, морально підтримати як наших героїв, так і соціально незахищених містян. До того ж, концерт матиме благодійну мету – небайдужі зможуть долучитися до збору коштів для лікування музиканта Олександра Дюре, котрий бореться з онкологічною недугою.

Початок о 18.00. Вхід вільний.


Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp