Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє громадян Індії намагались підкупити чопських прикордонників

22 квітня 2016 р., 16:37

Тепер матимуть справу з правоохоронцями

У місті Ужгород прикордонники біля автовокзалу виявили двох громадян без документів, з їх слів – Індії. З метою встановлення законності перебування чоловіка та жінки на території України, правоохоронці запросили їх до відділу прикордонної служби. Проте вони попросили, щоб їх відпустили та відразу ж запропонували неправомірну грошову винагороду, на що отримали категоричну відмову.

Про даний факт було повідомлено співробітників Національної Поліції у Закарпатській області, а виявлених осіб доставлено до відділу прикордонної служби, - повідомляє Прес-служба Чопського прикордонного загону.

В Ужгороді вбили двох студентів-іноземців

Нагадаємо, що лише протягом минулого тижня співробітники Держприкордонслужби зафіксували 19 випадків спроб громадян «вирішити питання» через хабарі. А з початку року вже задокументовано більше 120 таких спроб. По усім випадках співробітниками Державної прикордонної служби факти задокументовано та повідомлено співробітників поліції.

Наголосимо, що відповідальність передбачена не лише за отримання, але й дачу хабара. Також зауважуємо, що з будь-яких питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України та її персоналу громадяни можуть звертатись на телефон служби «ДОВІРА» за телефоном (044) 527-63-63, або надіславши листа на електронну поштуadpsu@dpsu.gov.ua.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp