Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські благодійники висадили сакури і допомогли "Дорозі життя" (ФОТО)

24 квітня 2016 р., 09:23

У рамках фестивалю "Сакура-фест"учасники ротарі-клубу "Ужгород-Скала"добрі справи робили.

Нещодавно в Ужгороді відбувся традиційний весняний захід «Сакура-фест». Члени ротарі-клубу «Ужгород-Скала» вже вп’яте власноруч висадили в місті чарівні сакури. Цього разу саджали на території Закарпатської обласної клінічної лікарні імені А. Новака.

Тепер подвір’я медичного закладу прикрашатимуть 12 молодих деревцят. У попередні ж роки, благодійники сакурову красу посадили на територіях міської лікарні, онкодиспансера та МСРЦ «Дорога життя».

{g}

Цього року, як завжди, ротарійці працювали завзято та весело – жартували, розмовляли та старанно закопували у ґрунт сакури. В акції цьогоріч взяли участь і рота рійці зі Львова, а також благодійники приїхали з міста Попрад, що у сусідній Словаччині.

А вже ввечері в ресторані готелю «Ужгород» відбувся благодійний аукціон ротарійців, на якому виставляли рукодільні вироби вихованців «Дороги життя», а найбільшим лотом на заході стала картина відомого закарпатського художника Наума Рєпкіна. Аукціон провів один з учасників ротарі-клубу «Ужгород-Скала» Ігор Фартушок. Протягом заходу вітальні промови виголошували гості з Попраду Янка та Ондрей Коларі та ротарійці зі Львова Наталія та В'ячеслав Чаплиги.

Окрім того, для гостей аукціону організували святковий концерт за участі вихованців «Дороги життя» Віктора Базька та Уляни Кастран, які тішили присутніх вокальними номерами, а також грою на гітарі та блок-флейті. Також у концертній програмі взяли участь Заслужені артисти України Олександр Садварі та Олександр Ухач, а також – молода співачка Катерина Лінтур.

Тож традиційний ротарійський захід протягом всього вечора випромінював добро та милосердя, які завжди панують у душах благодійників. 

Вікторія Лисюк«Час Закарпаття»





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp