Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Перечинщині знайшли наркотики та зброю (ФОТО)

7 травня 2016 р., 17:23

За все доведеться відповідати.

Під час обшуку у мешканки Порошкова правоохоронці знайшли близько двох десятків рослин, схожих на коноплю. Частину з них жінка вже встигла висадити в себе на город. Сьогодні, 7 травня, дільничні інспектори Перечинщини навідалися до мешканки села Порошкова. В рамках розслідування кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук у будинку місцевої мешканки. Жінка сама з Києва, вже протягом останніх п'яти років мешкає на Перечинщині. Під час обшуку в спальній кімнаті жінки було виявлено та вилучено пістолет «ZORAKI», один магазин із п’ятьма патронами. Громадянка пояснила, що даний пістолет разом із магазином та патронами їй подарувала знайома особа ще в Києві.

 

Після того жінка перевезла подарунок із собою в Порошково та зберігала без будь-яких документів по місцю свого проживання, як сама пояснила, для самооборони. Крім того, під час обшуку за будинком, на городі, правоохоронці виявили та вилучили пластмасове відро із 4 рослинами, схожими на коноплю. Ще 13 стебел рослин, імовірно, коноплі, були вже посаджені в землю. Як пояснила власниця, ці рослини вона висадила із насіння ще у 2015 році, доглядала їх та поливала. За результатами обшуку, поліцейські відкрили два кримінальні провадження за ст.263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 310 ККУ (Посів або вирощування конопель).
 Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp