Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє закарпатців "розводили" мешканців Рівненщини

21 травня 2014 р., 15:59

Мешканець Закарпатської області отримав три роки позбавлення волі за обкрадання квартири у Радивилові. Його спільник спокутуватиме гріхи «умовно».

Двох друзів із Закарпаття вабило у мандрах все, а особливо нові місця і саме ті, де можна заробити «дурні гроші». Восени минулого року, 25-річний Владислав спільно із 21-річним приятелем попрямували електропоїздом до міста Львів. На меті вони мали одне – когось «розвести» на гроші, або ж обікрасти.

Не довго думаючи, вирішили зійти на станції Радивилів. Так само потрапили й до першого ліпшого під’їзду однієї з міських багатоповерхівок. Повертаючи в дверях ручки, все ж знайшли незачинені двері. В квартирі, на трюмо лежав жіночий гаманець, який злодії вхопили та кинулися навтьоки. Однак, потерпілі відразу ж зателефонували до міліції та викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці за фактом крадіжки, що поєднана із проникненням у житло відносно обвинувачених відкрили кримінальне провадження. А матеріальну шкоду завдану потерпілій оцінили в 900 гривень.Нещодавно відбувся суд. Відтак, три роки і один місяць Владислав проведе у в’язниці, а його спільника покарано іспитовим строком в один з половиною роки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp