Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці потрапили до рук Нацгвардії

23 липня 2014 р., 09:41

У столиці наші краяни попались на крадіжці.

Цими днями військовослужбовцями спеціальної комендатури Північного оперативно-територіального командування Національної гвардії України під час патрулювання за визначеним маршрутом біля території, яка охороняється, було почуто сторонні звуки. Наблизившись, військовослужбовцями було помічено 4 невідомих осіб, які за допомогою металошукача та лопат викопували та намагалися порізати кабель. 

Помітивши правоохоронців, зловмисники, заливши пошкоджений кабель та знаряддя злочину, намагалися втекти. Завдяки вмілим рішучим діям військовослужбовців, які застосували прийоми рукопашного бою, злочинців було затримано. Зловмисниками виявились уродженці Закарпатської області. 

На місце злочину було викликано черговий наряд міліції та слідчо-оперативну групу Голосіївського РУ ГУМВС в м. Києві для передачі правопорушників з подальшим з’ясуванням обставин злочину, повідомили в прес-службі Національної гвардії України. 

Зловмисників виявив патруль у складі контролера 1 відділення 1 взводу старшого сержанта військової служби за контрактом Олександра Радзієвського та молодшого контролера 1 відділення 1 взводу молодшого сержанта військової служби за контрактом Дмитра Руденка.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp