Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські лісівники відповідатимуть за порушення

21 травня 2016 р., 15:41

Аби не було більше погрішностей

На Закарпатті триває системна робота з підвищення безпеки та поліпшення умов праці для робітників престижної професії наших пращурів і майбутніх поколінь - лісівників.

Усвідомлюючи важливість європейської інтеграції державні лісогосподарські підприємства ЗОУМГ У 2005 році першими в Україні виявили бажання й отримали сертифікат FSC (відповідность європейським вимогам лісокористування). Це свідчить, що ЗОУЛМГ і його продукція відповідають міжнародним стандартам, а працівники підприємств працюють дотримуючись європейських норм охорони праці заради збереження життя та здоров'я. Варто також наголосити, що вперше за всі роки підприємствами лісогосподарської галузі затверджена і діє Система управління охороною праці та ризиків, яка відповідає міжнародній системі менеджменту охорони здоров'я та забезпечення безпеки праці OHSAS 18001.

Для попередження виробничого травматизму на всіх підприємствах та управлінні ЗОУЛМГ діють служби охорони праці, які укомплектовано кваліфікованими спеціалістами, 8 чоловік із 20-ти зі стажем роботи понад 9 років. Службами охорони праці безпосередньо на підприємствах проведено 555 обстежень стану охорони праці, в результаті чого притягнуто до дисциплінованої відповідальності 12-х посадових осіб, 5-х робітників. Звільнено з роботи одну посадову особу та одного працівника.

У минулому році пройшли перепідготовку з питань охорони праці понад 950 працівників, зайнятих на роботах підвищеної небезпеки.

У рамках семінару для провідних спеціалістів було презентовані карти ризиків травм під час роботи вальника лісу, обрубувача сучків, розкряжувальника, чокерувальника, верстатника, водія лісовозного автомобіля, тракториста-трелювальника, стропувальника та крапівника.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp