Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Серце відомого закарпатця зупинилося

25 травня 2016 р., 16:58

На 79-му році життя.

Помер Володимир Ушенко.


ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА УШЕНКА 22 травня на 79-му році життя відійшов у вічність завідувач постановочною частиною Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Володимир Ушенко. Володимир Павлович народився 23 вересня 1937 року у селі Камишани Білозерського району Херсонської області. Закінчив Херсонську школі № 8. Родина жила бідно, тож з малих років подався працювати кіномеханіком. В 1956 році був призваний на службу в морські прикордонні війська. Чорноморському флоту на посаді боцмана, віддав 7 років. У 1964 році поступив на роботу адміністратором Закарпатської обласної філармонії. З 1966 року працює в Закарпатському муздрамтеатрі. 

Спочатку -- на посаді адміністратора, далі 35 років працював заступником директора. В останні роки трудився завідувачем постановочної частини. Нагороджений грамотами управління культури, Закарпатської ОДА, Міністерства культури України. Дружина Володимира Ушенка – заслужена артистка України Галина Ушенко (нині, на жаль, вже покійна) теж працювала в Закарпатському муздрамтеатрі. Виховали двох дітей. У колективі Володимира Ушенка цінували за відповідальність, стриманість, товариськість, виваженість. Відчувалося, що ця людина служила на морфлоті. Незважаючи на поважний вік, трудився у театрі до останнього дня, якому віддав 50 років свого життя. Хай пам'ять про цю добру людину завжди буде світлою! Висловлюємо співчуття в сім рідним та близьким. Колектив Закарпатському обласного українського музично-драматичного імені братів Шерегіїв.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp