Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді випустилося духовенство

4 липня 2016 р., 12:05

Отримали дипломи

Тепер випускники.

30 червня 2016 року, у великій залі Карпатського університету імені Августина Волошина в Ужгороді, відбулось урочисте зібрання приурочене 19-му випуску та врученню дипломів випускникам 2016 року. Урочистості було розпочато з молитви та співу Державного Гімну України. Відтак ректор університету Преосвященнійший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський , голова Комісії з духовності, освіти та катехізації Української Автокефальної Православної Церкви оголосив урочисте зібрання відкритим та запропонував хвилиною мовчання ушанувати світлу пам’ять усіх полеглих українців, які віддали своє життя в обороні нашої рідної України від підступних московсько-путінських окупантів і терористів.

У своєму виступі владика-ректор повідомив, що в 2016 році Карпатський університет імені Августина Волошина успішно закінчили 295 випускників за спеціальностями філософія, правознавство, психологія, фінанси і кредит та богослов’я. З них: молодших спеціалістів – 25, бакалаврів – 198, магістрів – 72 випускників. 57 випускників здобули дипломи з відзнакою. Всі випускники отримали дипломи державного зразка , відповідні серія та номери яких внесені до офіційного реєстру Міністерства освіти і науки України. В числі випускників громадяни України, Греції, Чехії, Угорщини, Білорусії, Сполучених Штатів Америки та Російської Федерації.

Відтак владика-ректор щиро привітав усіх випускників з успішним завершенням навчання та врученням дипломів, а також побажав їм, та їх рідним, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою, успіхів у житті та Божого благословення на життєвому шляху.

З вітальними словами до випускників університету також звернулись: доцент Валерія Сіка, віце-ректор, доцент протоієрей Серігй Урста, декан богословсько-філософського факультету, доцент Євген Гайданка, проректор з наукової а методичної роботи і доцент Марина Дуб, проректор з навчальної роботі.

Надалі відбулось урочисте вручення довгоочікуваних дипломів про вищу освіту державного зразка.

В ході урочистого зібрання, доцент Валерія Сіка, віце-ректор, вручила кращим випускникам університету Почесні грамоти за успіхів в навчанні та активну громадську позицію.

Після молитви та Державного гімну України урочисте зібрання було оголошено закритим.


Прес-служба КаУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp