Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Напередодні свята рятувальники проводять бесіди з духовенством

6 липня 2016 р., 15:25

Про безпеку

Аби все обійшлося.

   

Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області постійно проводиться роз’яснювальна робота серед духовенства. Такі профілактичні та застережні заходи в релігійних установах здійснюються, передусім, для попередження виникнення пожеж та інших небезпечних подій.

05 липня, у рамках відповідних профілактичних заходів, зі священикоми та вірниками Свято-Покровської парафії с. Сільце Іршавського району Мукачівської греко-католицької єпархії проведено роз’яснювальну бесіду-інструктаж щодо правил пожежної безпеки в культових спорудах задля попередження вогняної біди під час богослужінь.


Під час зустрічі рятувальники поінформували присутніх про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служби в храмах. Особливу увагу звернули на наявність у культовій споруді первинних засобів пожежогасіння. Останні допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії. Фахівці райвідділу ДСНС роз’яснили, як слід користуватись вогнегасниками, і відповіли на запитання вірників.

Наостанок усім присутнім роздали пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникненню загорань.

Надзвичайники сподіваються, що проведена робота не буде марною – священнослужителі та церковна громада усвідомлюють відповідальність, яка покладається на них щодо дотримання правил пожежної безпеки.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp