Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавська прокуратура шукає того, хто вкрав 47 тисяч соцдопомоги

26 травня 2014 р., 18:45

Ці гроші були призначені для допомоги дітям-інвалідам та багатодітним сім’ям району.

Прокуратурою Іршавського району розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Закарпатського центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України.

За інформацією прокурора Іршавського району Юрія Романця: 

«Нами проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням та застосуванням законів у Іршавському відділенні обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів з питань дотримання вимог Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні».

Встановлено, що Закарпатським ОЦКР, відповідно до акту прийому-передачі, Іршавському відділені ОЦКР передано майно на загальну суму майже 47 тис. грн. для видачі малозабезпеченим і багатодітним сім’ям та сім’ям дітей-інвалідів. Однак, вказане майно не було передано членам сімей дітей-інвалідів. Прокуратура розпочала за даним фактом розслідування за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України».

Довідка: ч. 2 ст. 191 КК України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp