Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поблизу Ужгорода викрили домашню нарколабораторію (Фото)

15 липня 2016 р., 12:10

Її облаштували в підвалі на дачі

Розслідування справи під своє керівництво взяла прокуратура.

Сьогодні, 15 липня, в ході санкціонованого обшуку житла, власником якого є раніше судимий мешканець одного з дачних кооперативів поблизу Ужгорода, працівники сектору кримінальної поліції виявили саморобну нарколабораторію.


Як з’ясувалося, для вирощування забороненого зілля 44-річний чоловік обладнав окрему кімнату в підвалі. У приміщенні з обклеєними фольгою стінами, спеціальними водяними насосами та обігрівачами підозрюваний облаштував майже півтораметрову грядку з марихуаною. Рослини коноплі вирощував і в 24 окремих горщиках.

Окрім того, в будинку відшукали 5 шприців із вмістом речовини коричневого кольору, зовні схожої на опій. Виявлено також 7 грамів сушеної марихуани.

{g}

Вилучену речовину направлено на експертизу, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом поліцією внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліцейські здійснюють документування та перевірку причетності особи до інших злочинів, пов’язаних із наркообігом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp