Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці йдуть зі зброєю у поліцію

16 липня 2016 р., 17:20

АКби віддати незаконне

У рамках місячника добровільної здачі зброї.

У п’яти населених пунктах громадяни принесли до відділів та відділень поліції незареєстровану зброю, щоб здати і в подальшому зареєструвати її. Крім того, закарпатці здають на знищення непридатний для подальшого використання арсенал. Незареєстровану зброю закарпатці знаходять у своїх гаражах під час їх прибирання чи ремонту і несуть до поліції. Так протягом учорашнього дня бойові арсенали на здачу, реєстрацію чи знищення принесли в Ужгороді, Берегові, Іршаві, Хусті і Тячеві. На Закарпатті триває місячник добровільної здачі зброї. В Ужгороді 27-річний мешканець обласного центру добровільно здав 12 мм. гладкоцівкову рушницю. У Берегові 56-річний місцевий мешканець приніс на знищення до відділу поліції саморобний меч. Чоловік пояснив, що холодну зброю знайшов у під час ремонту своєму гаражі. 53-річний іршавчанин приніс до відділення поліції 12 мм. гладкоцівкову рушницю для подальшої її реєстрації. 

Власник зброї пояснив, що знайшов її на ставку, неподалік села Лоза. Здати та в подальшому зареєструвати 12 мм. мисливську гладкоцівкову рушницю приніс до Хустського відділу поліції і 50-річний житель Хуста. У Тячеві зброю віддали на знищення. 55-річний мешканець смт. Буштино здав на знищення зареєстрований на його ім’я 8 мм. газовий пістолет, оскільки зброя непридатна для подальшого використання. З такої ж причини до Тячівського відділу поліції потрапила і 16 мм. гладкоцівкова мисливська рушниця, яку на знищення приніс 49-річний мешканець с. Терново. Нагадаємо, по всій Україні триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів. Здати нелегальну зброю без настання за це кримінальної відповідальності можна протягом цього місяця в підрозділах дозвільної системи міськрайвідділів поліції за місцем проживання. А за нелегальне зберігання зброї закон, зокрема ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Грэг 16.07.2016 20:00 IP: 247.120.133.46
,,ЗАКАРПАТЦІ ЙДУТЬ ЗІ ЗБРОЄЮ У ПОЛІЦІЮ." -- А, я давно говорил... Валить надо их всех, эту полицию...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp