Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велотренування у Мукачеві побачать всі охочі

24 липня 2016 р., 15:23

29 липня.

Воно буде відкритим.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до відкритого тренування, з нагоди відкриття в Мукачеві велошколи з крос-кантрі! Тренування відбудеться цієї п’ятниці (29.07.2016), о 18.00 в парку Перемога.
Велосипед для Вас, більше ніж засіб пересування? Невпевнено тримаєтесь в сідлі? Бажаєте підвищити майстерність володіння велосипедом? Маєте питання по експлуатації? Тоді Вам до нас! Ми Вас навчимо!
В нашій школі Ви підвищите рівень володіння гірським велосипедом, вас перестануть вводити в ступор бордюри, камені, коріння і круті спуски. Навіть жорсткі підйоми стануть розвагою, головний секрет успіху - правильно в'їжджати, а ми вас цього навчимо.
"Зважаючи на зростаючу популярності МТБ та його підвид Cross-country (їзда по пересіченій місцевості), ми вирішили розпочати тренування і в нашому місті. Тож оголошуємо набір і запрошуємо дітей та молодь долучитись до велошколи Крос-кантрі в Мукачеві!" – повідомляють організатори.
Окрім велосипеда з собою обов’язково мати шолом, питну воду, карімат або підстилку для виконання вправ на землі. Всім іншим забезпечують організатори.

Довідки за телефоном (050) 075-99-20

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp