Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді оперативник вимагав 22 тисячі хабара (Фото)

16 серпня 2016 р., 09:22

Щоб відпустити грабіжників

Молодим поліцейським зацікавились в СБУ.

Працівники Управління внутрішньої безпеки регіону затримали лейтенанта поліції Ужгорода одразу після одержання ним першої частини суми, яку він вимагав. 22 тисячі гривень співробітник одного з відділів ужгородської поліції запросив у місцевих мешканців, яких підозрювали у скоєнні пограбування. Чоловіки погодилися «відкупитися», пообіцявши принести у зазначений час першу частину грошей. Проте про факт вимагання вони повідомили до УВБ поліції, - повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Оперативний співробітник прийшов до одного з кафе міста, де домовилися зустрітися з «боржниками». Отримані 8 тисяч поліцейський встиг покласти до портмоне. У цей момент його затримали працівники підрозділу внутрішньої безпеки та представники СБУ.



Слідчим відділом прокуратури за отримання неправомірної вигоди розпочато кримінальне провадження. 23-річний затриманий перебуває під вартою.

Санкція статті, яку йому інкримінують, передбачає ув’язнення на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Ужгородец 17.08.2016 06:44 IP: 0.142.52.37
Чого ЙО......бало непокажете? Нехай місто знає своїх героїв.... Страшно????

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp