Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві полісмени вгамовували забіяк

31 серпня 2016 р., 09:24

"Зелений змій" до добра не довів

Довелося викликати поліію.

Днями, близько дев’ятої години вечора, на пульт централізованого спостереження УПО Закарпатської області надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного магазину, що по вулиці Маргітича у Мукачево. На місце події відразу було направлено наряд групи швидкого реагування поліції охорони.

Наряд на спрацювання прибув через дві хвилини. При встановлені причини виклику, працівники магазину повідомили:

- Двоє невідомих громадян перебуваючи у магазині вживали алкогольні напої та через деякий час вчинили між собою бійку, - розказали працівники закладу.

На вимогу поліцейських припинити порушення громадського порядку агресивно налаштовані відвідувачі вирішили не зважати, продовжуючи з`ясовувати стосунки.

Поліцейські, не гаючи ні хвилини, затримали забіяк. У ході з’ясування обставин виявилось, що відвідувачі магазину були напідпитку. Розпивали напої чоловіки разом, однак, щось пішло не так, в результаті чого, один із товаришів «по чарці», перебуваючи в приміщенні магазину, накинувся на колегу й завдав йому тілесні ушкодження у вигляді забою правої ноги.

Працівниками поліції охорони сутичка була припинена.

30-тирічного жителя мукачівського району, в результаті госпіталізовано в Мукачівську міську клінічну лікарню. Що стосується його агресивного товариша то він свій вечір продовжив в Мукачівському відділі поліції ГУНП в Закарпатській області.

Подальшу долю горе-товаришів встановлюватиме слідство.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp