Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тепер до міського голови Ужгорода просто так не пройти (ВІДЕО)

7 вересня 2016 р., 18:48

Встановили "пропуск"

Який треба пройти.

Від тепер вхід в приймальню мера Ужгорода обмежили для відвідувачів. Перед входом встановили кодовий замок, або як кажуть в міськраді електронний турнікет. Сам мер каже, що закон не забороняє цього робити. Рішення «закрити» двері прийняли, бо бережуть документи із грифом «державна таємниця», а також таким чином хочуть навести порядок в мерії, мовляв ужгородці дозволяють собі вриватися на засідання, надто голосно розмовляють у приймальні і не надто шанують робочий процес посадовців. Відтепер всі відвідувачі спершу дзвонять в двері приймайльні, їм відповідає секретар, який бачить гостей на спеціальному екрані і тоді вирішує впускати людину чи ні.

Богдан АНДРІЇВ Ужгородський міський голова

Заканодавство не забороняє цього робити, бо міська рада – це теж режимний об’єкт, є певна категорія громадян, які мають доступ до державної таємниці, тому я вважаю , що маємо захищати ту ж державну таємницю. Це в зв’язку з тим, аби нам не мішали нормально працювати. Бачите десь є терористичні акти. На Сході України зараз військова операція. Ви бачили різні випадки з вибухами. Треба щоб був порядок, ми ж не можемо з відкритими дверима працювати – будь хто увірветься, дивиться – я вважаю, що має бути певний порядок. Я вважаю, що ми зробили правильно.

Ужгород інформ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp