Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чинадієві затримали чоловіка, озброєного ручками-пістолетами (Фото)

8 вересня 2016 р., 12:05

Чоловіка розшукують правоохоронці Запоріжської області

Чоловік викликав підозри в місцевих поліцейських.

Учора, 7 вересня, ввечері поблизу відомого замку Сент-Міклош в смт.Чинадієво Мукачівського району працівники поліції спільно з колегами з УСБУ області затримали підозрілого чоловіка. Той назвався місцевим 40-річним жителем.

Затриманого доставили в райвідділ поліції, де провели огляд його речей. В чоловіка знайшли вогнепальну зброю – дві 15-сантиметрові авторучки, які стріляють бойовими кулями 9-го калібру. Одна ручка була заряджена й готова для стрільби.

Коли затриманого перевірили за базою даних, то зясували, що він перебуває в розшуку в поліції Запорізької області. Там закарпатець розшукується за незаконне зберігання зброї та наркотиків і переховувався від арешту, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Чинадієвця затримано в порядку ст.208 КПК та поміщено в ІТТ Мукачівської поліції. Про затриманого повідомили запорізьким колегам. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp