Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" не проти ризикнути з Алієвим та Мілевським

2 червня 2014 р., 08:56

Але Шуфричу необхідно, щоб вони дещо впали в ціні, а то "говерляни" їх так просто не потягнуть.

В ефірі програми «Камон, Плей!» в гостях у журналістів Football.ua побував віце-президент ФК «Говерла» Олександр Шуфрич, розповівши про трансфери, які могли бути, але не відбулися, а також про інтерес інших клубів до футболістів «Говерли».

Про Алієва і Мілевського

Якби Говерла могла потягнути їх фінансові апетити, то я б ризикнув. Алієву тільки потрібно дати правильну мотивацію, і він швидко може набрати форму, а що стосується Мілевського, то не зовсім згоден з докорами його функціонального стану. Навіть, коли він був не в оптимальній формі, але в нього вірили, він виправдовував довіру. До нього потрібно знайти підхід. Але чи знайдеться тренер, який готовий працювати з футболістом з таким складним характером? Потрібно бути реалістами, Алієва і Мілевського ми наразі дозволити собі не можемо. Я можу сказати, що Одонкор отримував у нас в чотири-шість разів менше, ніж на той момент отримували у своїх клубах Алієв і Мілевський. За останні два роки ці два футболісти так серйозно в ціні не впали.

Про гучні трансфери Говерли, які не відбулися

Був дуже близький до Говерли Куарежма - не буду приховувати. Це міг бути ще більш резонансний трансфер, ніж перехід Одонкора. За п'ять днів до переходу в справу втрутилися араби. Ми йому запропонували контракт на 2,5 місяці, і наша пропозиція по грошам його влаштовувала.

Про інтерес до гравців Говерли

Минулого літнього міжсезоння був серйозний попит на Трухіна, але ми дуже легко з ним знайшли спільну мову. На нього розраховував і Севідов, але за тренером в Карпати він не пішов. Акакпо? Думаю, влітку Сержу ще рано залишати Говерлу. Йому потрібно ще більше адаптуватися до українського футболу. Звичайно, розмови про інтерес до нього інших українських клубів вже йдуть, але я б не хотів відпускати цього гравця в клуб, який не має стабільного місця в єврокубках. Не хочу його перехвалити, але видно, як Серж старається.

Про майбутнє Ле Таллека і Балафаса

У Балафаса і Ле Таллека влітку закінчуються контракти. Якщо вони будуть вільними агентами, то це вже їх справа. Ми можемо побажати їм тільки успіху. У свій час серйозний інтерес до Ле Таллека виявляла Ворскла.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp