Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині затримали "золоту" злодійку

2 червня 2014 р., 13:54

Вона викрала золота як у 6 закарпатських сімей.

На території Ужгородського району впродовж довгого часу спритні жіночки-злодійки викрадали золоті прикраси з будинків громадян. Та працівникам Ужгородського райвідділу міліції вдалося покласти край їхньому безчинству. 

Починаючи з вересня минулого року, на території Ужгородського району «працювали» дві спритні жіночки, які полюбляли чуже золото. Викрадали вони золоті прикраси просто з будинків мешканців. Вичікуючи час, коли господарі йшли поратися на власних ділянках, жінки через відчинені вхідні двері потрапляли до будинку, де й приступали до роботи. 

Покласти край безчинству жінок-злодійок вдалося працівникам карного розшуку та слідства Ужгородського РВ УМВС. Міліціонерам вдалося встановити одну з крадійок, нею виявилася 24-річна жителька міста Ужгород. Наразі їй оголошено про підозру у вчиненні злочинів по 6 крадіжках з домоволодінь громадян. 

Протиправні дії підозрюваної кваліфікуються за ч.3 ст.185 Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває надалі, а остання перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території Ужгородського району так і інших районів області. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp