Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді викрили незаконний гральний бізнес (Фото)

18 вересня 2016 р., 16:04

Розпочали слідчі дії

15 вересня на офіційній сторінці Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева у Facebook з’явилась інформація про виявлення залу ігрових автоматів на вулиці Грушевського в Ужгороді. Це вже не перший факт виявлення «апараток» на Грушевського. Однак з минулого приїзду патрульних ситуація суттєво не змінилась. Полісмени, звичайно, зафіксували факт порушення законодавства в сфері грального бізнесу і викликали слідчих. Однак наскільки довго триватимуть слідчі дії Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева не знає. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням наразі здійснює Ужгородський міський відділ поліції.



Нагадуємо, що в України заборонений гральний бізнес та участь в азартних іграх. До суб'єктів господарювання, які організовують і проводять на території України азартні ігри, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу з конфіскацією грального обладнання, а прибуток від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до Державного бюджету України. Особи ж, які є споживачами таких послуг несуть відповідальність згідно зі ст. 181 КУпАП, за що законом також передбачено штрафні санкції.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp