Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині вбили жінку (Фото)

7 жовтня 2016 р., 18:45

Затримали чоловіка, причетного до вбивства

У Воловецькому районі правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який причетний до вбивства своєї співмешканки.

7 жовтня 2016 року до працівників поліції звернувся мешканецьВоловеччини. Чоловік повідомив, що в будинку за місцем проживання він знайшов мертвою свою племінницю.

Працівники поліції, прибувши на місце події, виявили в спальні на ліжку тіло 42-річної жінки з ножовим пораненням.

Справу розслідували місцеві поліцейські спільно з колегами з обласного управління поліції. І вже за декілька годин спільними зусиллями їм вдалося затримати причетного до смерті жінки чоловіка – раніше судимого 37-річного співмешканця вбитої. Всі зібрані докази вказують саме на його особу.

Правоохоронці встановили всі обставини вбивства. 6 жовтня близько 23-ї години між співмешканцями виник конфлікт, в ході якого чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс жінці удар ножем в груди, який став для неї фатальним.

Слідчий оголосив затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваного поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Санкція цієї статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp