Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Веселощі на Закарпатті закінчилися смутком

8 жовтня 2016 р., 10:02

Спершу фестиваль, а потім пограбунок

Неприємний сюрприз.

Тоді було близько 22.00.

У суботу, 17 березня, коли я з друзями поверталися додому з фестивалю «Варишське пиво», побачила хлопця, який метушився біля своєї машини. Коли ж підійшла ближче, то побачила, що вікно автівки було понівечене, у салоні та на дорозі було розкидане скло.

На запитання про те, що сталося, той відповів, що його машину «обчистили». Для «Карпатського об’єктиву» хлопець зізнався, що на передньому сидінні машини лежала сумка його дівчини, можливо саме вона і заманила злочинців. Розповів, що на фестивалі вони були не довго, тож машина короткий час стояла без нагляду. До того ж вулиця добре освітлюється, тут часто їздять машини, є приватні будинки.

Тоді було близько 22.00. Хлопець почав дзвонили у поліцію. Гадав, на вулиці, є камери і, можливо, вони зафіксували обличчя злочинців.

На лінії «102» сказали, що машину вишлють.. Хлопець був розгніваний, а на вулиці почав падати сильний дощ, який відповідно через розбите у машині вікно потрапляв в салон. У результаті той поїхав, так і не дочекавшись патрульних.

Зазначимо, що залишена у салоні сумка, гаманець, телефон чи гроші не раз заманювали злочинців. Тому, коли Ви залишаєте машину, не забудьте забрати із неї усі дорогі речі.

Іванна БОНДАРУК



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp