Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що змінить на Закарпатті ДемАліанс?

27 жовтня 2016 р., 11:20

Стало відомо на прес-конференції.

У прес-клубі.

 

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему “Відкрита платформа єднання: куди і з ким рухається ДемАльянс”. Ужгород відвідали представники «ДемАльянсу» та народні депутати.

Члени Правління ДемАльянсу розповіли про те, як відбувається об’єднавчий процес, плани партії та цілі на найближче майбутнє, а також про плани з розвитку партійного осередку в Ужгороді. А також прокоментували актуальні події в країні та області.

Василь Гацько, співголова ДемАльянсу сказав: «Позиція українського суспільства, я вважаю однозначна: вибори на Донбасі можливі лише після того, як буде відновлений контроль України над своїми кордонами. Заяви президента про можливість виборів до встановлення цього контролю підривають довіру до влади. Українське суспільство повинно мобілізуватися, щоб дотиснути зміни в країні. А влада повинна займатися економічним зміцненням та посиленням армії. Усвідомлюючи усі виклики перед країною, ми ухвалили рішення розпочати процес консолідації. Долучили до єдиної платформи кілька реформаторських ініціатив та середовищ, зокрема, і представників парламенту та громадянського суспільства, експертів. Успіх в країні однозначно залежить від мобілізації активної частини суспільства, які виборюють зміни».

Олександр Пересоляк, Голова Закарпатського обласного осередку ДемАльянсу додав, що об’єднавчий процес триває і на території Закарпаття. «Люди починають контролювати владу, є позитивні приклади і у вигляді реакції правоохоронних органів, притягнуті до відповідальності вже і окремі місцеві органи влади», - каже О. Пересоляк.

Валерій Нечаєв, представник Виноградівського осередку ДемАльянсу додав: «Об’єднати демократичні сили можна одним способам: вирішення спільних проблем. Ми навчаємо людей на тренінгах як контролювати владу, наприклад, як користуватися відкритими реєстрами, дізнаватися, на що йдуть наші кошти, боротися з корупцією та інше». В. Нечаєв наголосив на проблемах реформ, що тривають у країні.

Наразі ДемАльянс на Закарпатті працює насамперед над вимогами до роботи міграційної служби, усуненням корупційних механізмів у її роботи та зменшенням черг. А загалом закликають усіх мешканців активніше відстоювати свої права та стежити за роботою державних органів влади.

Довідка:


9 липня з'їзд політичної партії «ДемАльянс» оголосив про перетворення партії на об’єднавчу платформу нової політичної сили. До партії приєдналися чотири народних депутати України з групи "Єврооптимістів": Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найем та Вікторія Пташник, а також Громадянська платформа Нова Країна, РеМБуС та інші.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp