Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Короткометражка закарпатців стала кращою у спеціальній номінації «ІНТЕРФІЛЬМФЕСТУ» (ФОТО, ВІДЕО)

11 червня 2014 р., 08:28

Творча команда операторів з міста Виноградів стала лауреатом першого «ІНТЕРФІЛЬМФЕСТА».

У День журналіста в київському кінотеатрі «Кінопанорама» були підведені підсумки першого Молодіжного фестивалю телевізійних проектів «ІНТЕРФІЛЬМФЕСТ», заснованого телеканалом «Інтер» рік тому. А в медіаосвітній програмі «Інтершкола» закінчився восьмий навчальний рік, і були названі кращі випускники. 

В урочистій церемонії з нагоди оголошення лауреатів «ІНТЕРФІЛЬМФЕСТА» і випуску «Інтершколи» взяли участь метри кіно і телебачення, телеведучі і топ-менеджери Inter Media Group, інших каналів і продакшн-компаній України. Вони вручали нагороди і вітали талановитих молодих людей з їх першими досягненнями. 

Медіаосвітній проект «Інтершкола» був заснований в 2008 році. За 8 років «Інтершкола» випустила близько трьох тисяч молодих телевізійних фахівців. Цього року їх ряди поповнилися ще 170 випусками. Щорічно майже 30% випускників «Інтершколи» стають працівниками Inter Media Group. «Інтершколярі» також працюють в інших медіакомпаніях України, ближнього зарубіжжя і навіть у Канаді. 

«ІНТЕРФІЛЬМФЕСТ» - фестиваль, який створив телеканал «Інтер» у 2013 році на базі медіаосвітнього проекту «Інтершкола». Цей фестиваль - це можливість заявити про себе молодим талановитим телевізійникам і кінематографістам. 

Цього року до оргкомітету фестивалю надійшло понад 120 робіт, з яких було відібрано 25 кращих. А вже серед них були визначені лауреати першого «ІНТЕРФІЛЬМФЕСТА». 

Переможцем фестивалю в категорії «кіноблок» став Олександр Онуфрієв за фільм «Реаліті». Переможцем у категорії «Телеблок» стала робота Інни Сенюк «Одна надія». 

Також деякі учасники фестивалю удостоїлися спеціальних нагород. Так, Олексій Лідовскій отримав приз глядацьких симпатій за роботу «3,2 року разом». 15-річний Антон Яковенко за свій фільм «Віддзеркалення», знятий на Айфон, отримав нагороду від телеканалу НТН, і його бойовик-короткометражку наприкінці червня покажуть в ефірі каналу. 

Спеціальний приз від Inter Media Group дістався Андрію Гепенко за фільм «Слова на вітер», а сам Андрій був прийнятий на роботу в медіагрупу. 

{g}

Спеціальну нагороду від «Інтершколи» отримали Анна Бух і Андрій Симченко за документальний фільм «Богданівка».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp