Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські селяни вдячні полісменам (ФОТО)

13 грудня 2016 р., 08:23

За роботу

З Великих Лучок прийшов лист.

Від імені мешканців села Великі Лучки, що на Мукачівщині, голова сільської ради Ярослав Чоп висловив подяку начальнику Закарпатської поліції полковнику Роману Стефанишину за роботу його підлеглих «Завдяки сумлінній роботі працівників поліції рівень злочинності не лише у Великих Лучках, але і в районі, суттєво знизився, а от кількість позитивних відгуків місцевого населення - зросла», - констатує у листі голова сільської ради Великих Лучок Ярослав Чоп. 

У результаті наполегливої роботи правоохоронців за останні декілька місяців було розкрито ряд крадіжок, притягнуто до відповідальності численних правопорушників та покращено криміногенно ситуацію, - йдеться в листі. - А це означає й збільшення кількості людей, які відчули захист охоронців публічного порядку та безпеки. Підтримка населення є надзвичайно важливою для кожного працівника поліції, особливо в нелегкий період реформування. Правоохоронці вдячні громадянам за кредит довіри та докладають максимум зусиль, щоб її виправдати. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp