Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про Різдво - різними мовами

25 грудня 2016 р., 15:41

Розповіли у ПАДІЮНі

На честь свята.

Вихованці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» разом зі всіма закарпатцями готувалися до одного з найбільших свят у році – до Різдва Христового.

Різдво, за правом, є одним з найгарніших зимових свят. Аби додати йому ще більш особливої атмосфери вихованці гуртків з вивчення іноземних мов підготували для гостей спеціальну програму. Найменші дітки потішили віршами про зиму та про Різдво. Старші представили невеличкі різдвяні сценки. Під час вечора гуртківці різними мовами колядували, співали різдвяних пісень, а також відали про різдвяні традиції народів світу, кулінарні особливості та символізм, повідомили в ПАДІЮНі.

В результаті падіюнівці підвели спільний підсумок: попри те, що різдвяні традиції країн світу різняться, є в них і дещо спільне. Повсюди Різдво – це родинне свято, яке проводять у затишку і від якого чекають втілення найпотаємніших мрій.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp