Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисник більше року ховався, але не сховався

6 січня 2017 р., 18:41

Від поліції

Тепер відповідатиме.

У с. В. Лучки 29-річний чоловік разом з товаришем пограбували 79-річну місцеву мешканку. Його спільника правоохоронці затримали одразу, а він втік і переховувався від слідства півтора року. Днями поліція затримала молодика. Тепер за скоєне він таки понесе кримінальну відповідальність.

В ході розслідування кримінального провадження за ознаками вчинення відкритого викрадення чужого майна було встановлено, що двоє чоловіків увірвались до помешкання 79-річноі мешканки села Великі Лучки та викрали від старенької гроші, велосипед та речі домашнього вжитку. Провівши ряд оперативно- розшукових заходів особи грабіжників були встановлені, одного з них було затримано та притягнуто до кримінальної відповідальності, а його спільнику вдалося втекти. Днями в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання районного центру, співробітники кримінальної поліції затримали іншого учасника грабежу 29-річного жителя с. В. Лучки. Чоловік майже півтора року переховувався від слідства. За даним фактом триває досудове розслідування за вчинення правопорушення передбаченого ч. 3 статті 186 Кримінального кодексу Украіни. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно чоловіка міри запобіжного заходу. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp